cimlap info árak kapcsolat

CD és DVD gyártás

Koncertvideók készítése

Festmények, Falfestmények

Dürer Stúdió - próbatermek

 

 
Ha nem tudja pontosan mi szükséges a kívánt eredményhez, hívjon minket, küldjön emailt, s együtt kialakítjuk az Önnek legideálisabb megoldást.

Ha az egérmutatót a kép fölé viszi, láthatja a por- és karceltávolítás, képjavítás, restaurálás eredményét:

por- és karceltávolítás - képjavítás - restaurálás
Infravörös por- és karcmentesítés a fekete-fehér (ezüst-halogenid alapú) filmeknél műszaki okokból nem elérhető. Az emulzióba beivódott ujjlenyomatok, zsíros szennyeződések teljes eltávolítása nem lehetséges, valamint alul- vagy túlexponált, életlen képek sem korrigálhatók teljes értékűvé, de a hibák hatása kézi utómunkával mérsékelhető.
A szkennelt kocka szélességéből kb. 0,1 mm levágódik, a hossza pedig kb. 1-1 mm-el nagyobb lesz. Körbevágás (cropping), elforgatás, csak korrekció rendelése esetén.
1 db képkocka mérete 4000dpi/RAW/24bit esetén kb. 70MB, minden más formátumban ennél akár nagyságrenddel kisebb is lehet.
Csak komplett (negatív)filmcsíkok szkennelését vállaljuk, 2-6 kockás csíkokról.
Kérésre max. 5 kockányi próbaszkennelést küldünk emailben, melyet vízjellel látunk el.
A filmeket postai úton vagy futárszolgálattal is eljuttathatja hozzánk, s ugyanígy vissza is juttatjuk. De javasoljuk, hogy ne a Magyar Postával, hanem valamelyik megbízható szállítmányozóval szállítasson (UPS, FedEx, DPD, DHL stb.). A szállítás/csomagolás/utánvét díját külön számítjuk fel. A szállítás közbeni esetleges sérülésekért felelősséget vállalni nem áll módunkban. Az általunk okozott esetleges sérülésekért a nyersanyag árának erejéig vállalunk felelősséget.

Letölthető NEF (Nikon RAW) mintafájl, hogy kipróbálhassa, fel tudja-e dolgozni az Ön által használt szoftver:
nikon raw minta nef